Προφίλ

Η εταιρία SANITY Α. Παπαδόπουλος & Υιός Ο.Ε. ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση από τον ιδρυτή της, Αντώνη Παπαδόπουλο το 1966. Το 1972 και με ένα από τα πιο αξιόλογα καταστήματα της εποχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγ. Σοφίας 32) εδραιώθηκε στο χώρο του εμπορίου ειδών υγιεινής. Σήμερα τα έξι μέλη της οικογένειας Παπαδόπουλου αποτελούν τον πυρήνα της επιχείρησης.

Η έκθεση μας λειτουργεί από το 1988 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας -600 m2- επί της οδού 17 Νοέμβρη 7 στα Κωνσταντινουπολίτικα, καθώς επίσης και η αποθήκη μας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων.

Η εταιρία μας προμηθεύει μεγάλα οικοδομικά και ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως  SANI RESORT, ISTION CLUB, IKOS ΩΚΕΑΝΙΑ, IKOS OLIVIA, EUROTEL PRINCESS, EUROTEL QUEEN, BLUE LAGOON  κ.α.

Το αντικείμενο μας αφορά την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου σε προϊόντα σχετικά με το μπάνιο (είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ, πλακίδια, ψηφίδες) αλλά και σε πλακίδια για όλους τους χώρους (εσωτερικούς – εξωτερικούς, κήπους, γκαράζ, πισίνες).

Στοχεύουμε στην παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους πελάτες μας.

Η Sanity Ο.Ε. είναι κατά 90% εισαγωγική εταιρία και συνεργάτες μας ύστερα από μακροχρόνια έρευνα στην αγορά της Ε.Ε. είναι σήμερα επώνυμες και διεθνώς αναγνωρισμένες βιομηχανίες κατασκευής πλακιδίων όπως: Imola, La Faenza, Leonardo, DelConca, Pastorelli, Cerdisa, Peronda, Baldocer, Roca, Equipe, Paradyz και ψηφίδων όπως: Sicis, Dune, Mosavit, Vidrepur κ.α.

Β Πάροδος Κωνσταντινουπόλεως, Ωραιόκαστρο, 57013, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 692484, Φ. 2310 685 948